Últimes notícies:

La Casa Navàs presenta el nou Festival ‘Experiències’

per: Paula Jansà

Aquesta iniciativa vol donar a conèixer l’interior d’aquest edifici modernista a través de la màgia, la música, la dansa, el teatre i una performance multidisciplinària

“El modernisme és la suma de molts talents diferents i amb aquesta iniciativa volem posar molts talents dins d’una gran obra d’art com és la Casa Navàs”. Sota aquesta premissa la Casa Navàs ha impulsat el Festival Experiències, una proposta que vol combinar el patrimoni amb diverses disciplines artístiques. La idea d’aquest festival, que tindrà lloc el divendres 7 de juny, és que els visitants puguin recórrer la Casa Navàs a fons, també aquells indrets que normalment no són accessibles com el soterrani o la bomba de la segona planta.

Durant la visita, s’aniran trobant amb diverses píndoles artístiques. Per una banda, es combinaran música i dansa amb un espectacle anomenat Consemblant, creat expressament per dur-se a terme a la botiga de la Casa Navàs. Pel que fa al teatre, s’interpretarà l’obra Interrail que vol donar veu a situacions quotidianes en què les dones es veuen reflectides. També hi haurà una performance que barreja música, pintura i lectura de textos interpretats sobre Reus en Guerra i finalment màgia, amb jocs adaptats per a l’ocasió.

Tot i que es tracta d’una primera edició la voluntat és que aquesta iniciativa hagi vingut per quedar-se. Les entrades tenen un preu de 23 euros i estaran disponibles a partir del 14 de maig.

AGENDA

RELACIONATS