Últimes notícies:

La Casa Navàs s’omple d’espectacles de diferents disciplines artístiques

per: Redacció

Reus en guerra, Consemblant, A propíssim i Interrail són els noms de les obres que es representaran

Música i dansa, màgia, teatre i una performance multidisciplinària. Aquestes són les propostes que ofereix el Festival Experiències de la Casa Navàs. Una eina per descobrir l’edifici modernista i gaudir d’actuacions de quilòmetre 0.

L’obra Consemblant dels germans reusencs Silvio i Ovidi Álvarez

Consemblant és el nom d’un dels espectacles que es presenten aquest divendres 7 de juny. L’obra ha estat creada pels germans reusencs Silvio i Ovidi Álvarez i combina la música amb la dansa contemporània. La peculiaritat de la representació és que, tot i que compta amb una estructura tancada, quasi la meitat de l’espectacle és improvisat.

El vessant musical sorgeix a partir de tres sintetitzadors. Uns aparells que reprodueixen diversos sons com els d’un violí, una guitarra o un piano, entre d’altres i que permet crear la tècnica d’improvisació, delay de cinta.

A causa d’aquest canvi en la música, la part coreogràfica també es veu obligada a ser improvisada i a adaptar-se al so que s’emet en aquell moment.

Els dos artistes locals van passar pel plató del Fot-li, recupera el programa i descobreix la seva obra Consemblant!

Tant Consemblant, com Reus en guerra, A propíssim i Interrail, els altres espectacles que també es presenten, es podran veure a partir de les 19:30 i es repetiran en 4 passis el mateix divendres. El preu de les entrades és de 23 € i es poden comprar a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre, com a la web de la Casa Navàs.

AGENDA

RELACIONATS