Últimes notícies:

La Reus Viu el Vi canvia d’ubicació i de format

per: Mireia Jansà Mata

L’objectiu és oferir una experiència més còmode als visitants i que els expositors puguin donar un millor servei

El Parc Sant Jordi serà la nova ubicació de la Reus Viu el Vi. D’aquesta manera, del 7 al 9 de juny aquest espai acollirà els 23 cellers participants, tots ells dels Consells Reguladors que desenvolupen la seva activitat sota el paraigua de la Cambra de Comerç de Reus. Tot plegat sense oblidar la Mostra de Vermut de Reus el dissabte i el diumenge de la fira, amb les vuit marques d’aquest aperitiu típic de la capital del Baix Camp i tres de convidades de fora.

L’objectiu del canvi d’ubicació és aconseguir un ambient més esponjat, amable i familiar. Per altra banda, la fira d’enguany també disposa d’una plataforma per poder comprar els packs de manera anticipada, per tal d’evitar que es generen cues a la taquilla. Així doncs, els visitants més previsors podran recollir la seva comanda prèviament als dies de la fira en una caseta instal·lada a la plaça Prim.

La Reus Viu el Vi d’enguany també canvia l’horari de tancament avançant-la a les 22h. D’aquesta manera es pretén crear un ambient més familiar i generar sinergies amb el sector de la restauració perquè els visitants tinguin l’opció de sopar en algun dels establiments de Reus. Diumenge la fira tancarà a les 21h

Altres propostes amb les que comptarà la Reus Viu el Vi

La tradicional oferta gastronòmica, actuacions musicals i la presència de la Geganta Arlet i la Somera són alguns dels altres elements que formen la programació de la Reus Viu el Viu d’enguany. L’alcaldessa de Reus Sandra Guaita, donarà el tret de sortida el primer dia de la fira a les set de tarda.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS