Últimes notícies:

L’Associació Supera’t es converteix en portant oficial de la Puríssima Sang

Després de la dissolució de la Confraria de La Salle, la Congregació de la Puríssima Sang ha decidit nomenar portants oficials a l’Associació Supera’t, dedicada a la inclusió de persones amb el Trastorn de l’espectre autista, del Misteri de l’Oració a l’Hort

Des de l’any 1952, la Confraria La Salle Reus era l’encarregada de portar el Misteri de l’Oració a l’Hort. Aquest pas és el més antic de Reus i, segons diuen, també un dels de Catalunya, i que es troba sota la propietat de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Reus. Ara, però, l’entitat de La Salle s’ha dissolt, i la Congregació s’ha vist en la responsabilitat d’assegurar-se que tots els Misteris sortissin al carrer.

Per això, han convertit a l’Associació Supera’t com a portants oficials. Un pas més perquè la celebració religiosa es converteixi en inclusiva. 

És una notícia que des de l’entitat han rebut amb els braços ben oberts i amb molta emoció. Contemplen que, com a portants oficials, hi assistiran una quinzena de socis de Supera’t, però conviden a tothom qui se senti seu el pas també a venir. 

El pas i els seus nous portants es podran veure el Divendres Sant, durant la processó del Sant Enterrament, al vespre.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS