L’Òrbita Gastronòmica fusiona dansa i productes de proximitat

per: Laura Roig

La jornada cultural, en què hi han participat l’Escola de Dansa del Centre de Lectura, l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils, i els productors locals, ha tingut lloc aquest dissabte al Centre de Lectura

Fruites, verdures o embotits dels Mercats de Reus, oli de la DOP Siurana, vins de la DOQ Priorat, DOP Avellana de Reus, IGP Calçot de Valls, o Vermuts de Reus, han estat alguns dels ingredients que els alumnes de l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils han elaborat perquè tothom qui s’apropés al Centre de Lectura de Reus pogués fer un tastet de productes de proximitat.

La jornada ha tingut lloc aquest dissabte al matí en el marc de l’Òrbita Gastronòmica, i ha combinat demostracions culinàries amb peces de dansa contemporània que s’han exhibit en un escenari instal·lat a la plaça de Sant Pere.   

Projecte pioner

La iniciativa, que s’ha dut a terme per primera vegada, ha atret molts curiosos que passaven pels carrers propers i que, un cop coneixedors del projecte, celebraven poder fer un tastet mentre gaudien d’una actuació de dansa. Amb aquesta proposta s’han volgut donar a conèixer els productes locals, la dansa contemporània i els estudis d’hostaleria.  

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS