En aquesta segona edició les degustacions i la dansa s’han viscut des de la platea
En el marc dels Projectes Òrbita, l’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils han organitzat la segona edició de l’Òrbita Gastronòmica. Enguany, com a novetat, l’esdeveniment ha entrat al teatre, i els assistents han pogut gaudir de l’experiència cultural i culinària des de la platea del Bartrina.
Portar a la pràctica els aprenentatges del curs
Una vintena d’alumnes que cursen Serveis de Direcció en Restauració a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, han estat els que han donat forma a la segona jornada d’Òrbita Gastronòmica. L’esdeveniment, que s’ha celebrat al Teatre Bartrina, els ha permès treure fora de l’aula els aprenentatges del que cursen a l’escola. Els alumnes han creat diferents receptes amb productes de proximitat, que els han cedit el Mercat de Reus i algunes denominacions d’origen del territori, i els han ofert a les persones que han volgut passar una estona agradable, envoltades de cultura i gaudint de petites degustacions.
“És una proposta que porta l’espectador a veure l’art del moviment mentre està immers en una experiència gastronòmica“. Teresa Aguadé, codirectora dels Projectes Òrbita
L’altra pota del projecte és l’espectacle que van oferir els ballarins i ballarines. Per l’escenari del teatre han anat actuant alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura i de l’Escola Municipal de Manacor, que es trobaven a Reus d’intercanvi, i que han ofert als assistents peces de dansa clàssica i contemporània.