Últimes notícies:

Mones per a tots els gustos i amb bones previsions de vendes

per: Mireia Jansà Mata

El sector té bones previsions de vendes pel que fa a la campanya d’enguany

Setmana Santa també és sinònim de dolç i xocolata amb les mones de Pasqua, una tradició catalana que també ha anat evolucionant amb el temps, però encara omple pastisseries durant els dies previs a Dilluns de Pasqua. El sector té bones previsions de vendes pel que fa a la campanya d’enguany.

De Sara Bernat, de melmelada, de xocolata o de crema. Mones per a tots els gustos per celebrar una de les tradicions més dolces de casa nostra. I és que són dies en què padrins i fillols fan els seus encàrrecs omplint pastisseries i els seus obradors d’activitat. Malgrat les novetats, les mones tradicionals són les que tenen més èxit, i amb les decoracions més habituals; fruita confitada, flamets o la gema dura i la figura de xocolata que no hi pot faltar.

Enguany la campanya disposa d’unes previsions molt bones segons el sector, on sembla que la pujada de preus de les matèries primeres no ha afectat les vendes. A la Confiteria Poy, per exemple, amplien la plantilla a fins a 40 treballadors, tot plegat per elaborar unes 3.000 mones que preveuen vendre. Uns dies de molta feina per tal que els padrins i padrines puguin donar la mona acabada de fer als seus fillols.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS