Últimes notícies:

L’Stromboli Jazz Band aterra aquest cap de setmana a Portugal

per: Paula Jansà

La banda, composta per membres de diferents indrets del Camp de Tarragona, participarà en el Festival Internacional de Dixieland.

Després de 12 anys junts, l’Stromboli Jazz Band afronta aquest cap de setmana un dels seus reptes més importants: participar en el conegut Festival Internacional de Dixieland de Cantanhede, a Portugal. De fet, la banda, composta per músics del Camp de Tarragona, serà l’única de fora del país entre les sis formacions que hi formaran part.

Així doncs, la localitat portuguesa s’omplirà aquest 1 i 2 de juny de música en viu, cultura i ritme amb els sons de Nova Orleans de les sis bandes participants. Una proposta cultural molt atractiva que el grup tarragoní ha rebut amb orgull i alegria, ja que consideren que és una oportunitat única per representar la riquesa musical del territori i compartir la seva passió pel dixie. Tot plegat, sense oblidar la seva essència, la barreja de teatre, humor i música.

El festival comptarà amb una Street Parade

La programació inclou actuacions en solitari de les sis bandes, però també espectacles d’animació itinerant, concerts conjunts i col·laboracions entre bandes, així com una Street Parade, on tocaran tots els músics junts fent una desfilada festiva.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS