Un projecte de l’Institut d’Horticultura, finalista en uns premis europeus

per: Paula Jansà

L’estudi reconverteix residus en nous productes com repel·lents de mosquits, pomades per la tos o aromes

Des de la transformació de residus alimentaris en recursos agrícoles fins a l’elaboració de productes sostenibles com fertilitzants naturals, repel·lents de mosquits ecològics i pomades amb herbes medicinals. Aquests són alguns dels productes que els alumnes de Química i Salut Ambiental de l’Institut d’Horticultura de Reus han aconseguit crear dins del seu projecte “De residus a recursos”.

Un estudi que ara ha estat premiat en la Setmana Europea de Prevenció de Residus d’entre prop de 13.000 accions de reducció de residus a tota Europa. Concretament, és un dels tres finalistes en la categoria de Centres Educatius, en la qual destaquen projectes amb innovació pedagògica i impacte en la comunitat educativa i local.

En el marc d’aquest premi, el mes de juny hauran de fer una presentació del projecte a Holanda on s’escolliran els guanyadors.

Fil de notícies

AGENDA

del 6 de Juny fins el 8 de Juny

REUS VIU EL VI

del 16 de Maig fins el 17 de Maig

Music Valls Va de Vins: DO Tarragona

del 16 de Maig fins el 25 de Maig

9a RUTA DE TAPES l’Hospitalet de l’Infant

RELACIONATS