Últimes notícies:

El Colmado Baró viurà una nova etapa 106 anys després de la seva obertura

per: Miquel Ferrer

La Nani serà la quarta generació de propietaris, que enguany s’ha reformat per adaptar-se als nous temps i apostarà per un producte més gourmet

El Colmado Baró és un dels negocis centenaris de la ciutat de Reus que encara es troba en funcionament. Després de tres generacions, ara li toca a la Nani assolir el càrrec de propietària del negoci, que va obrir el seu besavi fa 106 anys. Tot i que es va plantejar tancar, creu que ara és el moment de fer seva la botiga.

Un Colmado Baró reformat i més gurmet

El Colmado ha estat reformat i torna a estar novament obert al públic. La intenció, és oferir un producte de major qualitat i que els permeti desmarcar-se dels supermercats, però sense perdre l’essència que caracteritza al negoci. Una actualització necessària per adaptar-se als nous temps, i que esperen que es continuï adaptant durant les següents generacions.

Colmado Baró

Quatre generacions de propietaris i més de cent anys

A qui també ha sorprès la nova cara del Colmado Baró és al Josep, el pare de la Nani, que ara es jubila i veu amb orgull que el negoci pugui continuar obert cent anys després. Reconeix, però, que els temps i la forma de comprar han canviat molt des que va agafar el negoci del seu avi. Encara recorda el temps en que “la gent venia a comprar 100 grams de sucre per passar el dia. Ara és impensable”, declara.

Un traspàs facilitat pel servei Reempresa

Aquest traspàs de propietaris ha estat facilitat pel servei Reempresa. El servei Reempresa, impulsat per l’Ajuntament de Reus i la patronal CECOT, fomenta la compravenda d’empreses per tal d’assegurar una alternativa al tancament dels negocis i garantir la seva continuïtat amb un relleu de propietari.

Ara, de la mà de la seva nova propietària, el Colmado Baró continuarà deixant la seva impremta a Reus, cent anys després de la seva obertura.

AGENDA

RELACIONATS