Una vintena de restaurants reusencs s’han adherit a aquesta iniciativa que arrenca demà
Bolets, patates, castanyes, avellanes de Reus, oli d’oliva verge extra… Aquests són alguns dels ingredients que es podran trobar a les tapes de la nova ruta gastronòmica “La Mossegada Ganxeta amb bolets i productes de tardor”. Una ruta que s’estrena aquest mateix divendres a la capital del Baix Camp i que s’allargarà fins al 2 de novembre. Hi participen 18 restaurants que oferiran tapes amb bolets i altres productes de tardor marinades amb vi per un preu de 6 euros.
“Aquestes jornades substitueixen a les dels bolets. Ens vam trobar l’any passat que com que no plovia els bolets estaven pels núvols així que hem decidit reconvertir-ho i afegir-hi altres productes de tardor” explica Víctor Perales, president de l’AEH Reus.
Un dels trets distintius d’aquesta nova ruta és que els comensals podran votar la seva tapa preferida a través de la web-app Mossegada Ganxeta i ajudar l’organització a triar la millor proposta de l’edició d’enguany.