Un centenar de restauradors participen en un curs de gestió empresarial apadrinat per Ferran Adrià

per: Redacció

La iniciativa és fruit de la col·laboració entre CaixaBank i elBullifoundation

Ferran Adrià

El sector de la restauració no sempre ha donat la importància que caldria a la gestió empresarial. Aquest és el punt de partida d’un curs intensiu que CaixaBank i elBullifoundation organitzen entre aquest dilluns i dimecres. Abans de la inauguració, presidida per Ferran Adrià, el xef —entre moltes altres ocupacions— ha explicat la importància d’aquesta mena de formacions.

Apunta que només 6 de cada 10 negocis del sector sobreviuen més enllà dels 5 anys, i 4 de cada 10 no passa dels dos anys. Un dels motius d’aquesta situació, apunta, és la falta d’atenció que s’ha posat en la gestió financera i empresarial. Sempre s’han centrat els esforços en la cuina i el menjador, i no prou a l’oficina.

És per això que neixen cursos com aquest, perquè, com explica el mateix Adrià, la raó de ser d’elBullifoundation és donar eines al sector per reforçar-lo i fer-lo créixer. La mateixa filosofia, segons s’ha subratllat, que persegueix CaixaBank a l’hora de plantejar línies de crèdit específicament dissenyades per al sector de la restauració.

AGENDA

del 26 d'Abril fins el 27 d'Abril

Campionat Rock The Stage

23 d'Abril

Sant Jordi 2025

19 d'Abril

Poboleda Vins

RELACIONATS