Els restauradors treuen pit de la seva implicació en activitats de promoció econòmica, també en temporada baixa d’arribada de visitants

Gairebé una vintena de restaurants salouencs oferiran menús amb l’arròs com a gran protagonista, del 28 de març al 13 d’abril. Es tracta d’una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou, que enguany porta el lema ‘Per a gustos, els arrossos’ i coincideix amb la capitalitat cultural catalana del municipi i amb Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025.
En aquesta ocasió, els menús van des dels 20 fins als 48 euros i tenen plats elaborats amb arròs de proximitat i maridats amb vins i caves de la demarcació de Tarragona. Les jornades es presenten com una bona oportunitat per descobrir les diferents interpretacions de l’arròs que ofereixen els xefs locals, des de receptes tradicionals fins a creacions més innovadores.
Els restauradors salouencs, al peu del canó
Precisament, el xef Michelin i president de l’Associació Empresarial d’Hostaleria a Salou, Pep Moreno, ha tret pit de la bona participació del sector en les jornades, tot i que encara no ha començat la temporada alta de rebuda de visitants.
