Últimes notícies:

Salou i Cambrils, una relació de “competitivitat positiva”

per: Clara Marquiegui

Aquesta setmana, ha passat pel plató de La Comarcal el nou gerent del Patronat de Turisme de Cambrils, Vadim Koryagin, qui ha explicat com és la relació que tenen amb la ciutat veïna de Salou

Cambrils Salou són dos municipis de la demarcació de Tarragona que tenen el turisme com a pal de paller. Una activitat econòmica que, amb els anys, ha anat evolucionant per assolir la desestacionalització. És a dir, per deixar de parlar de temporada turística i començar a parlar d’any turístic. Un repte que estan treballant a través de l’esport, de la cultura i de la gastronomia que els caracteritza, entre altres. 

Aquesta setmana, el nou gerent del Patronat de Turisme de Cambrils, Vadim Koryagin, ha passat pel programa La Comarcal d’aquesta casa, acompanyat de la regidora de Turisme, Platges i Esport de l’ajuntament de la vila marinera, Camí Mendoza. Ha estat precisament en aquesta entrevista on se’ls ha preguntat com ho fan per diferenciar-se entre municipis i si existeix certa competitivitat.

El mateix Koryagin ha explicat que sí que existeix competitivitat, però que aquesta és positiva i enriquidora. D’aquesta manera, des de Cambrils defensen que “hi ha trets diferenciadors que els fan valdre com a destinació turística”, de la mateixa manera que Salou també té característiques que són úniques.

AGENDA

RELACIONATS