Carme Cendra guia al Reus Femení cap a la victòria (4-3)

per: Joel Gomis Cos

La davantera, amb un hat-trick, ha estat la principal protagonista del triomf roig-i-negre contra el Llerona.

Reus Femení

Segona victòria consecutiva a casa del Reus Femení. Després del triomf a l’Estadi davant del Santa Susanna, aquest diumenge les roigs-i-negres s’han imposat al Llerona al nou camp annex (4-3). Abans del partit, l’equip ha mostrat el seu suport a Abril Garcia, qui es va lesionar de gravetat en un entrenament aquesta setmana.

Carme Cendra ha estrenat el marcador al minut 22 des del punt de penal (1-0), i pràcticament a la jugada següent, Fernanda Román ha fet l’empat (1-1). Abans del descans, Cendra ha desfet l’empat (2-1). A la segona meitat, Elsa Bryson ha posat terra per mig amb el tercer (3-1), però Estel·la Terrades ha tornat a retallar les distàncies (3-2). Cendra ha segellat el seu hat-trick al 70 (4-2), i ja en l’afegit, Núria López ha fet el darrer gol de l’enfrontament (4-3).

Amb la victòria, el Reus s’allunya de la zona baixa i se situa a la part mitjana de la classificació amb sis punts. El pròxim partit, les reusenques visiten la pista de La Roca Penya Blanc-i-Blava.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix