Últimes notícies:

Cristina Becerra, l’adeu d’una referent

per: Joel Gomis Cos

La migcampista penjarà les botes després del partit del pròxim diumenge. D’aquesta manera, Cristina Becerra tanca una carrera extraordinària al Reus Femení.

Aplaudiments i una forta ovació. Aquesta és la imatge que va veure Cristina Becerra en el moment de ser substituïda en el darrer partit contra el Porqueres. Un canvi especial, perquè va ser l’última vegada que la migcampista trepitjava la gespa de l’Estadi Municipal com a futbolista. Després d’una trajectòria impecable, Becerra penjarà les botes després del partit d’aquest diumenge a Sant Cugat.

De la dilatada trajectòria de Cristina Becerra, que va començar al Santes Creus, en destaquen els tres anys que va jugar a la Primera Divisió amb el Levante las Planas, l’Espanyol i el Sant Gabriel. Un període de temps on també va ser convocada per la selecció catalana absoluta. A més a més, la ganxeta també va jugar al Lleida, al Valls, a l’AEM, al Riudoms i, ara, al Reus.

Cristina Becerra, molt més que una futbolista

La migcampista és una futbolista entregada, compromesa, referent, exemplar i líder damunt de la gespa. Més enllà del seu paper al terreny de joc, Becerra també ha estat entrenadora i coordinadora del futbol base del Reus. Penjar les botes a casa li ha permès compartir vestidor amb futbolistes que ha vist créixer des de ben petita al club de la seva ciutat.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS