Últimes notícies:

Definida la Tercera Federació 2024/2025

per: Joel Gomis Cos

L’Hospitalet ha perdut en la final del play-off d’ascens i, per tant, continuarà a la cinquena categoria del futbol estatal. D’aquesta manera, el Reus ja coneix els seus rivals a la Tercera Federació.

El grup català de la Tercera Federació 2024/2025 ja coneix els divuit equips que formaran part de la lliga. Després del no ascens de l’Hospitalet a la Segona Federació i de la confirmació del descens de la Pobla de Mafumet a la Lliga Elit, els participants són els següents:

  • Descendits de la Segona Federació: Manresa i Cerdanyola
  • Continuen a la Tercera Federació: Reus, l’Hospitalet, Vilassar, Badalona, Prat, Tona, l’Escala, Montañesa, Grama, Girona B, Mollerussa, San Cristóbal i Peralada.
  • Ascendits de la Lliga Elit: Europa B, Sabadell B i Atlètic Lleida.

Una categoria igualada

D’aquesta manera, als equips capdavanters com l’Hospitalet, el Badalona o el Prat, se li sumen dos descendits ferits com el Manresa i el Cerdanyola. A més a més, també entren a la competició dos nous filials, el de l’Europa i el Sabadell, que se sumen al Girona B. Tot plegat fa preveure que el grup cinquè de la Tercera Federació 2024/2025 sigui tant o més igualat que el curs 2023/2024.

AGENDA

RELACIONATS