Últimes notícies:

El futur del projecte futbolístic de ciutat

Amb l’ascens del Reus a la Tercera Federació, el juny de l’any passat ja es van complir els tres objectius plantejats en el projecte iniciat el 2021.

El projecte, iniciat el 2021, tenia tres objectius: que el primer equip masculí jugues a la Tercera Federació, tenir un primer equip referent, i que revifés l’afició futbolística a la ciutat de Reus. Tres reptes complerts el juny del 2023, dos anys abans de la “data límit” que s’havia marcat en un principi. Això ha provocat que es plantegi quin ha de ser el següent pas del projecte. Des de l’Ajuntament, impulsor de la iniciativa, tenen clar que les fites principals ja s’han assolit.

Cap on ha d’anar el projecte?

Des del consistori tenen clar el paper que ha de tenir la Fundació Futbol Base Reus: convertir-se en el club de referència del futbol base reusenc. Pel que fa al Reus FCR, es manté la incògnita de quin rol ha d’assumir, pendents de si el club continua escalant divisions o no. El que sí que està clar és que el conjunt reusenc ha enganxat a la ciutat al futbol, tal com demostren els més de 1.200 d’aficionats que assisteixen a l’Estadi cada partit.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS