El Reus es deixa dos punts a l’Escala en l’últim sospir (1-1)

per: Joel Gomis Cos

Un gol dels locals al minut 90 ha evitat que els de Marc Carrasco comencessin la lliga sumant els tres punts.

Regust agredolç del Reus FCR en el debut a la Tercera Federació 2024/2025. L’equip roig-i-negre, diumenge de rosa, ha iniciat el partit a l’Escala de la millor manera possible: amb un gol de Joan Torrents al minut cinc de duel (0-1). El davanter ha rematat una bona assistència de Ricardo Vaz i ha marcat la primera diana de la temporada ganxeta.

El domini dels de Marc Carrasco s’ha estès durant tota la primera part. Aitor Serrano ha tingut dues ocasions, i Torrents ha tornat a trobar fortuna amb una acció des de fora de l’àrea. La notícia negativa del partit ha estat un cop a les costelles que ha rebut Serrano, una acció que l’ha obligat a abandonar el partit i anar a l’hospital.

Gol en el darrer segon

La superioritat dels ganxets s’ha diluït durant la segona meitat, i ja al darrer minut, Josu amb un xut des de fora de l’àrea ha fet la diana de l’empat (1-1). Gerra d’aigua freda per un Reus que no ha pogut tancar el partit i, per tant, no ha sumat la primera victòria de la temporada. Amb aquest punt, els reusencs se situen en la vuitena posició de la classificació. Aquest diumenge, Reus-l’Hospitalet a l’Estadi (19:00 h).

FOTOGRAFIA: Andrés Romero