El Reus FCR, eliminat de la Copa Catalunya (2-1)

per: Joel Gomis Cos

Mal partit del Reus FCR a Castelldefels. L’equip de Marc Carrasco ha anat a remolc en el marcador durant bona part del duel, i ha acabat amb nou jugadors.

L’aventura del Reus FCR a la Copa Catalunya ha estat breu. L’equip de Marc Carrasco ha caigut en la seva visita al camp del Castelldefels de la Lliga Elit, en la quarta ronda de la competició. El tècnic ha presentat una alineació on els menys habituals han sortit d’inici. A la mitja hora de joc, a la sortida d’un córner, els locals s’han avançat en el marcador mitjançant Manuel González (1-0).

Empat a la segona meitat

El conjunt roig-i-negre ha sortit a buscar l’empat a la segona meitat, i el premi ha arribat amb una diana de Pau Russo al minut 58 (1-1). Quan semblava que amb aquest gol els reusencs havien de fer un pas endavant, Pol Fernández ha estat expulsat amb una segona groga. Per acabar-ho de rematar, poc després Enrique Ramírez ha fet el segon pels locals (2-1).

En els minuts finals, Ricardo Vaz també ha estat expulsat, i els ganxets han acabat el partit amb nou jugadors damunt del terreny de joc. En l’últim minut, Aitor Serrano ha tingut l’empat a les seves botes, però Àlex Ferrando li ha encertat les intencions.

Segona derrota consecutiva

L’ensopegada a Castelldefels se suma a la derrota de dissabte a casa contra el Peralada. Aquest diumenge, els de Marc Carrasco buscaran posar punt final a la mala dinàmica al camp de l’Atlètic Lleida (12:00 h).

FOTOGRAFIA: UE Castelldefels