Últimes notícies:

El Reus FCR vol aspirar a màxims

per: Joel Gomis Cos

En l’assemblea de socis, la junta directiva del Reus FCR ha parlat dels objectius del curs vinent, d’algunes incorporacions que han d’arribar, de la pretemporada i de les noves equipacions.

Jugar el play-off d’ascens a la Segona Federació i lluitar per ascendir de categoria. Aquest és el principal repte esportiu del Reus FCR per la temporada vinent. Així ho ha explicat la junta directiva de l’entitat, encapçalada pel president Xavier Roig, a l’assemblea de socis de final de temporada. Tot plegat, després que aquest curs l’equip s’hagi quedat a les portes de disputar la promoció d’ascens.

Quatre fitxatges més

Durant la reunió també s’ha parlat de futures incorporacions. S’ha informat de l’arribada del porter Pepo Campanera, provinent de la Pobla de Mafumet de la Tercera Federació i que ha jugat set anys al futbol base roig-i-negre. A més a més, també s’ha assegurat que hi ha un carriler esquerre firmat, i que s’està treballant per incorporar dos migcampistes.

La pretemporada

L’equip començarà la pretemporada el pròxim 22 de juliol, i no disputarà el primer amistós fins al 3 d’agost contra l’Atlètic Lleida. El torneig Ciutat de Reus arribarà el 24 d’agost contra l’Espanyol B, l’inici de lliga serà a principis de setembre, i la Copa Catalunya arribarà a l’octubre. Un certamen que canvia de format: uneix el torneig amateur i l’absolut en una sola competició.

Nova equipació

Durant l’assemblea també s’ha parlat de la nova equipació del Reus, que vestirà la marca Soka (vesteix el Huesca de la Segona Divisió), i que es podrà comprar. Tot plegat, després d’una temporada que s’ha tancat en negatiu (30.000 euros), però que quedaran compensats amb subvencions, segons ha detallat la junta. Aquesta ha estat l’últim any de mandat de la junta directiva presidida per Xavier Roig.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

RELACIONATS