Últimes notícies:

El Reus Femení ja coneix les rivals de la Preferent 2024/2025

per: Joel Gomis Cos

El conjunt roig-i-negre es trobarà equips potents a la lliga. Enguany, el Reus Femení ha assolit la permanència en l’any del debut a la categoria.

Sant Gabriel, Porqueres, Girona o Mataró. Aquests són quatre dels quinze rivals del Reus Femení a la Preferent per la temporada vinent. L’equip roig-i-negre jugarà per segon any consecutiu a la màxima categoria del futbol català, amb el repte de millorar els registres d’aquest curs. Les rivals de les reusenques seran les següents:

  • Descendits de la Tercera Federació: Sant Gabriel.
  • Continuen a la Preferent: Reus, Porqueres, Girona, Mataró, Sant Cugat, Terrassa, Pallejà, la Roca, Cerdanyola, Santa Susanna, Guineueta, Pontenc i Llerona.
  • Ascendits de la Primera Catalana: Barça C i Europa B.

Possibles canvis?

En principi, aquests són els setze equips que jugaran la lliga el curs vinent. I diem en principi, perquè el mitjà GolCat ha explicat que el Sant Gabriel vol comprar una plaça a la Tercera Federació; i també perquè el Porqueres està pendent d’un possible ascens compensat al futbol estatal. En principi, si una de les dues casuístiques es fa realitat, pujaria el Palautordera. I si passessin les dues situacions, també ascendiria el Ribes. D’aquesta manera, es crearia el mateix efecte dominó que va provocar l’ascens del Reus el passat setembre.

Sigui com sigui, si la lliga comencés avui, el Sant Gabriel, el Porqueres i el Girona serien tres dels equips potents de la categoria. Un grup fort on també s’hi ha d’afegir el Barça C i l’Europa B, equips cridats a ocupar posicions privilegiades. La lliga començarà durant el mes de setembre.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS