Últimes notícies:

El Viladecans frena la bona dinàmica de la Fundació

L’equip roig-i-negre, que havia sumat dues victòries en els últims tres partits, no ha pogut fer un bon partit al camp de les penúltimes i ha perdut (2-1).

El complicat desplaçament a Viladecans s’ha saldat amb derrota. La Fundació Futbol Base Reus visitava el camp de les penúltimes classificades amb dos reptes: sumar tres punts per allargar la bona ratxa, i assegurar-se més de mitja permanència. El duel s’ha “resolt” en la primera mitja hora de partit, moment on han arribat tots els gols. S’han avançat les locals mitjançant Inés Lasierra (1-0), però instants després, Irati Lazcano ha fet l’empat (1-1). Quatre minuts més tard de l’empat, Alba Rivero ha marcat el segon del Viladecans (2-1).

Tot i la derrota, el marge del Reus respecte al descens continua sent ampli (deu punts quan falten vuit partits), i les roigs-i-negres es mantenen a la zona tranquil·la de la Preferent. El pròxim duel de les ganxetes serà a l’Estadi contra la Guineueta, primer equip que no baixaria a la Primera Catalana.

FOTOGRAFIA D’ARXIU: Xavi Guix

AGENDA

RELACIONATS