Últimes notícies:

Empat sense gols a Castelldefels

Les bones intervencions d’Alejandro Verdejo han permès que el Reus sumés un punt al camp del cuer (0-0).

Tot i les importants baixes d’Alberto Benito (no ha jugat tot i estar a la convocatòria), Andy Alarcón, Ramon Folch i Ricardo Vaz, el Reus s’ha plantat a Castelldefels amb el repte de recuperar el camí de la victòria tres partits després. En uns primers minuts de domini ganxet, els de Marc Carrasco s’han aproximat, sense fer massa mal, a la porteria local.

A partir d’aquí, s’ha girat la truita, i el perill l’ha generat el conjunt del Baix Llobregat, que ha obligat a fer intervencions de mèrit a Alejandro Verdejo. En uns darrers minuts de control roig-i-negre, les arribades a l’àrea no han estat prou contundents per poder sumar els tres punts.

Sense gols encaixats

En una categoria on deixar la porteria a zero és sinònim de puntuar, Verdejo ha permès que el Reus tornés a casa amb un punt sota el braç, després de no encaixar cap diana. Pendents dels resultats de diumenge a la tarda, els de Marc Carrasco continuen a un punt de la zona de play-off. Aquest dijous, el Reus rebrà la visita de l’Hospitalet, segon classificat, en un duel d’alt nivell a l’Estadi (20:30 h).

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

RELACIONATS