Últimes notícies:

Guanyar i esperar

per: Joel Gomis Cos

El Reus s’enfronta al Vilassar amb el repte de sumar la segona victòria consecutiva. Un triomf i una bona combinació de resultats podria permetre que els ganxets tinguin opcions de jugar el play-off.

L’alegria ha retornat a la plantilla del Reus. Després de set jornades sense guanyar, la victòria contra la Rapitenca ha suposat una alenada d’aire fresc, una alliberació i una injecció de moral pels roigs-i-negres. Una situació que els de Marc Carrasco volen aprofitar en el partit d’aquest dimecres contra el Vilassar, equip que jugarà el play-off d’ascens.

Jugadors entre cotons

A les conegudes baixes de Ramon Folch, Sergi Moreno, Dani Argilaga i Maxi Rosales, se li ha d’afegir alguns futbolistes que podrien arribar en pinces al duel de dimecres: Ricardo Vaz, Aitor Serrano i Hugo Toivonen van demanar el canvi en el partit contra la Rapitenca. També ho va fer Hugo Moreno, però ja no va poder ser substituït.

Opcions de play-off?

El Reus està a quatre punts del play-off quan en queden nou en joc. I hi ha nou equips que lluiten per dues places de privilegi. Per tant, les aspiracions de promoció depenen de guanyar el Vilassar i que els resultats de la jornada acompanyin. El Reus-Vilassar es jugarà aquest dimecres a la tarda a l’Estadi (18:30 h).

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS