Últimes notícies:

Jutgen l’expropietari del CF Reus Joan Oliver per un presumpte delicte d’estafa

per: Redacció

Aquest dimarts s’havia de celebrar el primer judici per presumpte estafa de la societat CSSB Limited, encapçalada per Joan Oliver, empresa que va tenir el 57% de les accions del desaparegut CF Reus.

Ara fa uns mesos, el diari ARA va informar que el tenista Albert Ramos va presentar una querella contra l’expropietari del Club de Futbol Reus Joan Oliver i a la societat CSSB Limited, empresa que va arribar a tenir el 57% de les accions del desaparegut Reus.

Aquest cas es remunta al 2016, quan Ramos va firmar un contracte de préstec de 100.000 dòlars a favor de CSSB Limited. A canvi, el tenista havia de rebre una remuneració amb un 6% d’interès anual i la devolució del capital tres anys després, segons explica el mitjà escrit. La societat només va abonar 6.000 dòlars en concepte d’interessos a Ramos, i per això el tenista va presentar la querella.

Judici posposat

Aquest dimarts s’havia de fer el judici, on, a banda d’Oliver, també hi estava citat l’actual president del Barça Joan Laporta, el vicepresident culer Rafa Yuste i l’economista Xavier Sala i Martín. Doncs bé, cap d’ells es va presentar al jutjat. Una situació que, si es repetís, podria acabar implicant una multa econòmica o un delicte de desobediència.

El mateix diari ARA explica que tant Oliver com Laporta van ser investigats per una altra estafa vinculada amb CSSB Limited i Core Store, empreses implicades en la desaparició del Reus, però que aquesta es va arxivar després d’un acord econòmic.

AGENDA

RELACIONATS