La plaça del Prim, escenari de la celebració de l’Eurocopa a Reus

per: Redacció

Els aficionats també han fet sentir la victòria d’Espanya davant d’Anglaterra a l’Eurocopa a Reus

La victòria d’Espanya a l’Eurocopa a Reus també s’ha fet sentir. La selecció masculina de futbol s’ha imposat per 2 a 1 a Anglaterra en un partit que s’ha pogut seguir a través d’una pantalla instal·lada als jardins de Mas Carandell de la mà de la Federació d’Associacions de Veïns i l’Ajuntament de Reus.

La plaça del Prim ha centralitzat la celebració de l’Eurocopa a Reus | Ivan Compte

Mas Carandell i la plaça del Prim, escenaris de l’Eurocopa a Reus

Una proposta que va aplegar més de 200 reusencs des d’una estona abans que comencés el partit. El combinat espanyol es va avançar al minut 47 amb un gol de Nico Williams, i Anglaterra va empatar al minut 73 amb un gol de Cole Palmer. L’esclat d’eufòria va arribar al minut 86, quan Mikel Oyarzabal va marcar el 2 a 1 definitiu.

S’ha instal·lat una pantalla a Mas Carandell per veure la final de l’Eurocopa a Reus | Canal Reus

Una eufòria que s’ha estès per tota la ciutat, i que s’ha centrat sobretot a la plaça del Prim, escenari per excel·lència de les celebracions esportives a la ciutat. Aquest diumenge no ha sigut una excepció, i s’ha convertit en l’espai de la celebració de l’Eurocopa a Reus, omplint-se s’ha omplert d’aficionats festejant la victòria espanyola davant d’Anglaterra.

Una celebració que, com també és habitual, ha acabat amb la bandera espanyola onejant des de l’espasa de l’estàtua del general Prim. Celebració que s’ha estès per tota la ciutat a base de petards i els clàxons dels cotxes, que s’han fet sentir arreu de la ciutat fins a primera hora de la matinada.