Últimes notícies:

La possible sanció pel final del Reus-Badalona, ajornada tres dies

El comitè de competició ha donat tres dies als clubs per presentar al·legacions respecte als incidents del final del duel. D’altra banda, Ricardo Vaz ha estat sancionat amb un partit per la disputa amb el jugador del Badalona Xavi Manrique.

Les dues picabaralles del Reus-Badalona de diumenge ja tenen les seves sancions corresponents. Sobre la tangana final, el comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol ha resolt que “havent-se aportat les imatges dels incidents esdevinguts al final del partit, dels quals es poden derivar infraccions disciplinàries, s’acorda la incoació del corresponent expedient i el seu trasllat als clubs contendents perquè en el termini de tres dies formulin al·legacions en defensa dels seus interessos“. És a dir, que tant el Reus com el Badalona tenen tres dies per presentar les proves que considerin necessàries per rebaixar una possible sanció. L’entitat reusenca presentarà al·legacions i buscarà que la penalització sigui o bé inexistent o bé la mínima possible. 

Un partit de sanció 

Pel que fa a l’enganxada entre Ricardo Vaz i Xavi Manrique, aquesta ha acabat amb un partit de sanció per cada jugador, per actuar “de manera violenta amb un adversari“, segons explica la FCF. D’aquesta manera, el portuguès es perdrà l’enfrontament contra el Castelldefels i tornarà pel duel contra l’Hospitalet, que es jugarà el dijous 28 a les 20:30 h a l’Estadi. En aquest cas, el club no recorrerà la sanció del 10 roig-i-negre

Baixes per Castelldefels

Més enllà de Vaz, Andy Alarcón tampoc podrà jugar diumenge per acumulació de targetes. Dues baixes que se sumaran a la de Ramon Folch, que es perdrà bona part del que queda de temporada per una lesió. D’altra banda, Alberto Benito serà dubte després de marxar tocat de l’enfrontament contra el Badalona. La part positiva és que Marc Carrasco recupera tres jugadors que estaven sancionats: Xavi Molina, Maxi Rosales i Albert Miravent.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

RELACIONATS