Últimes notícies:

Les cinc finals per la permanència del CD Riudoms

Collerense, AEM, Sant Gabriel, Rayo Vallecano i Fontsanta-Fatjó. Al conjunt riudomenc li queden cinc partits per determinar quin és el seu futur al futbol estatal.

Només queden cinc partits per acabar la temporada, i el Riudoms s’està jugant la permanència a la Tercera Federació. Amb el Rayo Vallecano B ja descendit, i amb l’Stadium Casablanca penúltim i amb poques opcions de salvació, tot apunta que la tercera i última plaça de descens se la jugarà el conjunt riudomenc i el Sant Gabriel. Dos equips que s’han de trobar en aquest tram final de temporada:

  • J26 – Riudoms Vs. Collerense
  • J27 – AEM Vs. Riudoms
  • J28 – Sant Gabriel Vs. Riudoms
  • J29 – Riudoms Vs. Rayo Vallecano
  • J30 – Fontsanta-Fatjó Vs. Riudoms

Ara mateix el Riudoms és tercer per la cua amb 20 punts, i està a tres del Sant Gabriel. La part positiva de tot plegat és que les del Baix Camp depenen d’elles mateixes per acabar el curs amb la permanència sota el braç, ja que l’average particular amb l’equip barceloní és favorable a l’equip riudomenc. En la recta final de la temporada s’accentua la importància dels punts i del “partit a partit”, perquè cada acció pot ser decisiva per assolir el repte de la permanència.

AGENDA

RELACIONATS