Últimes notícies:

Les obres del nou camp de gespa artificial s’allargaran fins a l’estiu

per: Joel Gomis Cos

Els treballs van començar el passat mes de gener i havien d’acabar a finals de març. Doncs bé, finalment, el camp no es podrà utilitzar fins a la temporada 2024/2025

El nou camp de gespa artificial situat a l’annex de l’Estadi no estarà llest fins d’aquí a uns mesos. Així ho han confirmat fonts municipals a Canal Reus, que han explicat que “hi ha un retard a causa de la coordinació entre les dues empreses que porten a terme els treballs“. Les obres del camp van començar el passat mes de gener i, tal com els vam explicar, havia d’estar tot enllestit a finals de març. Doncs bé, aquest retard farà que l’equipament no sigui una realitat fins a l’estiu i, per tant, ni la Fundació Futbol Base Reus ni el Reus FCR podran utilitzar la instal·lació fins a la temporada 2024/2025.

Inversió de més de mig milió d’euros

El camp té una inversió de 600.000 d’euros, i també comportarà una instal·lació de llums led i el posterior tancament perimetral del complex de l’Estadi Municipal, que comptarà amb quatre camps de futbol operatius, dos de gespa natural (l’Estadi i un dels annexos) i els altres dos de gespa artificial. Aquest projecte va arrancar en el mandat anterior, quan l’Ajuntament va destinar bona part dels diners que s’havien d’invertir al Centre Aquàtic i de Fitness a aquest nou camp de futbol.

FOTOGRAFIA: Imatge dels primers dies de les obres del camp. 

AGENDA

RELACIONATS