Últimes notícies:

Marc Carrasco: “Hem de recuperar l’amor propi”

per: Joel Gomis Cos

En els últims nou partits, el Reus només ha pogut sumar una victòria. Una dinàmica negativa que els roigs-i-negres volen trencar aquest diumenge al camp del Prat.

La derrota de diumenge contra l’Olot va ser dolorosa. Una ensopegada que va provocar que el Reus sumés el sisè partit consecutiu sense guanyar, en el que és la dinàmica més negativa de les últimes temporades. Tot plegat situa els reusencs en la novena posició amb 37 punts, a sis del Prat, pròxim rival dels ganxets i el primer equip que jugaria el play-off. Tot i això, el repte del conjunt ganxet és recuperar la seva millor versió i superar, d’una vegada per totes, la mala dinàmica

Queden cinc partits

Més enllà de la ratxa actual, només queden cinc partits per acabar la temporada, quinze punts en joc que determinaran com acaba la primera aventura del Reus FCR a la Tercera Federació. Prat, Rapitenca, Vilassar, Tona i Girona són els últims partits de lliga dels roigs-i-negres. El duel contra els del Baix Llobregat serà aquest diumenge al migdia (12:00 h).

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS