Últimes notícies:

Nadine Pérez, potencial ofensiu pel Reus Femení

per: Joel Gomis Cos

La davantera és la tercera incorporació del club reusenc pel curs 24/25. Nadine Pérez ve del Riudoms de la Tercera Federació.

Nadine Pérez

Tercer dia consecutiu amb fitxatge del Reus Femení. Després dels anuncis d’Alba Solís i Zoe Bonet, l’entitat reusenca ha oficialitzat l’arribada de Nadine Pérez a l’equip ganxet. Es tracta d’una davantera que prové del Riudoms de la Tercera Federació, on enguany no ha tingut el protagonisme esperat: ha jugat només nou partits i ha marcat un gol. Amb passat al Pallejà, el Levante las Planas i el Cambrils, Pérez arriba al Reus amb el repte d’aportar dianes a l’equip d’Adrián Calderón.

Setze fitxes confirmades

A poc a poc, el Reus Femení va configurant la plantilla per la temporada vinent. Amb la incorporació de Nadine Pérez, el primer equip té setze jugadores confirmades, i la idea de l’entitat és tenir una plantilla de vint-i-una o vint-i-dues futbolistes. Per tant, en qüestió de dies, les roigs-i-negres hauran anunciat totes les peces de l’equip que competirà per segon any consecutiu a la Preferent.

Dues baixes

D’altra banda, el club també ha anunciat que la portera Gemma Rius i la defensa Aina Beltran deixaran de formar part del Reus Femení.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS