Primera derrota del Reus FCR (0-1)

per: Joel Gomis Cos

Un error en defensa li costa la derrota al conjunt de Marc Carrasco, que ha perdut el primer partit de la temporada contra el Peralada.

Reus FCR

El Reus FCR ha perdut el primer partit del curs 2024/2025 a la Tercera Federació. Els de Marc Carrasco han estat dominadors del duel en tots els aspectes, però un error defensiu ha penalitzat i molt als roigs-i-negres. La primera part ha tingut la dinàmica habitual dels partits a casa: el Reus amb la pilota i generant ocasions. Els vint minuts inicials han estat un atac i gol constant, però ni Joan Torrents (per partida triple) ni Ricardo Vaz han aconseguit fer el primer dels locals.

A la segona meitat, el ritme i la dinàmica del partit han canviat completament, i els locals no s’han trobat tan còmodes com al primer temps. Al minut 65, una mala passada d’Alberto Benito a Alejandro Verdejo ha permès que Gerard Caixàs, més atent que ningú, fes el primer i únic gol del partit (0-1). Els locals, esperonats per més de 1.200 aficionats, han tingut una última oportunitat per fer l’empat: un xut de Pau Russo des de la frontal que ha impactat amb el travesser.

Torn per la Copa Catalunya

Amb aquesta derrota, els reusencs tallen una dinàmica de tres partits consecutius sense perdre. Diumenge vinent, els roigs-i-negres visiten el camp de l’Atlètic Lleida, equip cridat a lluitar pel play-off d’ascens. Abans, dimecres, arriba la Copa Catalunya amb un Castelldefels-Reus.

FOTOGRAFIA D’ARXIU: Andrés Romero