Últimes notícies:

Punt final a l’etapa d’Irati Lazcano i Natàlia Àlvarez al Reus Femení

per: Joel Gomis Cos

Ambdues futbolistes han format part del projecte des del primer dia, i els dos ascensos de categoria no s’expliquen sense la participació d’Irati Lazcano i Natàlia Àlvarez.

Baixes importants al Reus Femení. Irati Lazcano i Natàlia Àlvarez no vestiran la samarreta roig-i-negra la temporada vinent. Les dues jugadores van iniciar el projecte reusenc ara fa tres anys, i han estat imprescindibles en l’evolució i el creixement del primer equip: sense elles no s’explica el doble ascens des de la Segona Catalana a la Preferent.

Irati Lazcano, màxima golejadora del Reus Femení

Parlar de la davantera basca és parlar de la pitxitxi per excel·lència de l’equip. En total ha marcat 90 dianes en tres temporades. Uns registres escandalosos i que expliquen la rellevància i el paper de Lazcano en el creixement del primer equip del club.

Natàlia Àlvarez, un cervell dins del camp

En el cas de la migcampista reusenca, també ha estat vital en el creixement continuat del projecte. Formada a la base roig-i-negra, ha estat la jugadora que ha controlat els temps dels partits a través de les seves botes, i també ha repartit assistències a dojo.

D’aquesta manera, amb les baixes de Lazcano i Àlvarez, s’acaba un cicle que va començar el 2021 i que ha acabat amb dos ascensos de categoria.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS