Últimes notícies:

S’acaba el somni del play-off pel Reus Futbol Club Reddis

per: Joel Gomis Cos

El Reus ho ha lluitat fins al final, però l’empat contra el Tona deixa els ganxets sense opcions de jugar el play-off (2-2)

Era una semifinal. Amb aquest plantejament s’ha plantat el Reus a Tona, i els ganxets han tingut la primera oportunitat del partit. Una centrada de Pol Benito que Hugo Toivonen ha rematat fora. Al quart d’hora de joc, Alejandro Verdejo ha aturat una acció perillosa de Pau Morer, però Marc Pujuan ha aprofitat el refús per fer el primer dels locals (1-0).

Minuts més tard, l’àrbitre no ha volgut xiular un clar penal sobre Hugo Toivonen, però el Reus no s’ha rendit. A la mitja hora de partit, una gran jugada individual d‘Alberto Benito ha acabat amb gol de Ricardo Vaz (1-1), qui ha fet embogit l’afició present a Tona. Abans del descans, Dani Ribelles ha tornat a avançar als osonencs (2-1).

Insistència a la segona part

El Reus necessitava els tres punts, i ha tornat del descans amb dos avisos: Xavi Jaime i Aitor Serrano han estat a punt de fer l’empat. Al minut 68, el visitant Aimar ha caçat Ricardo Vaz a l’interior de l’àrea i, ara sí, el col·legiat ha xiulat penal. Una pena màxima que el portuguès ha enviat al fons de la porteria (2-2). Tot i intentar-ho fins al final, el marcador no s’ha mogut més.

Desplaçament de l’afició

L’empat deixa el Reus sense opcions de play-off en l’última jornada de la lliga, on els ganxets rebran el Girona B en un duel intranscendent. Un possible triple empat amb Prat i Tona després de la darrera jornada, classificaria als quadribarrats. Els de Marc Carrasco no han jugat sols a Tona, ja que més d’un centenar d’aficionats s’han desplaçat fins a terres osonenques. Una afició que ha estat el dotzè jugador de l’equip reusenc.