Sense gols al Prat

per: Joel Gomis Cos

El Reus ha sumat un punt al Municipal Sagnier. Un empat que situa els roigs-i-negres en l’onzena posició de la Tercera Federació (0-0).

Aquest diumenge tampoc no ha pogut ser, i el Reus encadena set partits sense guanyar. La visita al camp del Prat no era fàcil, tal com s’ha demostrat en els primers minuts de domini del conjunt local. En un temps inicial sense massa oportunitats de gol, l’enfrontament ha arribat a la mitja part amb empat sense gols.

A la segona part ha arribat l’ocasió més clara de l’equip de Marc Carrasco. Després de dues arribades sense perill, el porter local ha tret una rematada de cap de Xavi Molina sobre la línia de gol. Ja en els últims minuts, el Prat ha enviat una pilota al travesser i ha provocat una intervenció de mèrit d’Alejandro Verdejo. Sense més ocasions, el partit ha acabat tal com ha començat, amb empat a zero.

El Reus, onzè

Ara, el Reus ocupa l’onzena posició de la Tercera Federació amb 38 punts, i es manté a sis del play-off d’ascens quan només queden dotze punts en joc. Els roigs-i-negres tenen la mateixa distància amb el Vilafranca, primer equip que descendiria a la Lliga Elit. Aquí, però, se li ha d’afegir una altra situació: si baixen dos equips catalans de la Segona RFEF i només en puja un des de Tercera, el quinzè també descendiria. Una posició que, ara mateix, ocupa la Pobla de Mafumet, conjunt situat a tres punts dels ganxets.

Els ganxets depenen d’ells mateixos per allunyar els fantasmes, i ara tenen un doble enfrontament consecutiu a l’Estadi: dissabte contra la Rapitenca, i el dimecres 1 de maig contra el Vilassar.

FOTOGRAFIA: AE Prat