Últimes notícies:

Sergi Moreno, última peça del Reus FCR

El conjunt roig-i-negre inscriurà el davanter Sergi Moreno, qui s’està recuperant d’una llarga lesió que va patir el maig de l’any passat al camp del Catllar.

Últim dia de mercat, i darrer moviment al Reus FCR. Segons ha pogut confirmar Canal Reus, la plaça lliure que ha deixat Jordi Oribe és pel davanter Sergi Moreno, qui apareixerà en les pròximes hores com a futbolista del conjunt roig-i-negre a la Federació Catalana de Futbol. L’atacant va arribar a l’equip l’estiu del 2022, i va ser clau perquè el club ganxet aconseguís l’ascens a la Tercera Federació. Moreno va marcar 12 gols i va ser el màxim golejador dels reusencs el curs passat.

En el penúltim partit de lliga contra el Catllar el maig del 2023, el davanter es va trencar el lligament creuat anterior i els dos meniscs del genoll dret. Sergi Moreno encara s’està recuperant d’aquesta lesió, i ara fa uns dies ja va començar a trepitjar la gespa. Tot i això, s’espera que encara estigui de baixa unes setmanes més.

FOTOGRAFIA: Reus FCR

Plantilla, ara sí, tancada

El mercat tanca aquest dimecres, i tot i que durant el dijous encara es podran inscriure jugadors, amb el “retorn” de Sergi Moreno el Reus ja té la plantilla tancada. Un equip que lluitarà per disputar el play-off d’ascens a la Segona Federació.

AGENDA

RELACIONATS