Tercera derrota del Reus Femení (2-0)

per: Joel Gomis Cos

El conjunt d’Adrián Calderón ha perdut en la seva visita a Mataró, i encara no coneix la victòria aquesta temporada.

Reus Femení

Continua la mala dinàmica del Reus Femení. Després de les derrotes contra el Sant Cugat i el Barça C, les roigs-i-negres s’han plantat a Mataró amb el difícil repte de sumar els primers punts de la temporada. Una idea que s’ha començat a esvair quan Laia Martí ha fet la primera diana local al minut 10 (1-0). A poc pel descans, Ennia Fuster ha sentenciat l’enfrontament per les del Maresme amb el segon gol (2-0)

A la represa, tot i intentar-ho, el marcador no s’ha mogut i el Reus ha encaixat la tercera derrota en tres partits a la Preferent. Les roigs-i-negres han iniciat la temporada amb mal peu, però enfrontant-se a tres candidates a l’ascens de categoria. El pròxim repte de les d’Adrián Calderón serà contra el Santa Susanna a l’Estadi Municipal.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix