Últimes notícies:

Xavi Jaime és la primera renovació del Reus FCR

per: Joel Gomis Cos

El capità del conjunt roig-i-negre jugarà per quarta temporada consecutiva amb els reusencs. Xavi Jaime ha estat titular en 31 dels 34 partits de lliga.

Si Pol Fernández ha estat el primer fitxatge del Reus FCR 24/25, el capità Xavi Jaime és la primera renovació dels reusencs pel curs vinent. Un anunci esperat per la parròquia roig-i-negra, ja que Jaime s’ha convertit en un dels principals referents de la plantilla reusenca en l’any del debut del Reus FCR al futbol estatal: ha jugat 31 partits com a titular i ha marcat 3 gols.

Amb passat a la base reusenca i també al CF Reus B, Jaime sumarà la quarta temporada consecutiva sota les ordres de Marc Carrasco, qui renovarà en els pròxims dies. El migcampista va tornar a la capital del Baix Camp per jugar la fase d’ascens a la Primera Catalana el curs 21/22, i ha estat essencial en la progressió dels reusencs des de la Segona Catalana fins a la Tercera Federació.

Xavi Jaime és la segona peça confirmada

Tot i que bona part de la plantilla continuarà, Jaime és el segon futbolista confirmat per la temporada vinent, conjuntament amb el fitxatge Pol Fernández.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

RELACIONATS