Últimes notícies:

A un triomf de l’OK Lliga Plata (4-2)

per: Joel Gomis Cos

El Reus Deportiu B s’imposa al CP Vilanova i s’emporta el primer punt de la final. Si dissabte vinent guanya al Garraf, els reusencs seran equip de l’OK Lliga Plata.

La final del play-off d’ascens a l’OK Lliga Plata ha començat de la millor manera possible pel Reus Deportiu B. Els roigs-i-negres han sumat una victòria de mèrit contra el CP Vilanova (4-2), després de mostrar-se superiors en tot moment. De fet, els ganxets han encarrilat el duel en els primers minuts, gràcies als gols de Gerard de Sivatte i Pol Cabré (2-0).

A l’inici de la segona part, els de Markus Feldhoff han ampliat les distàncies amb una diana de Roger Fargas (3-0). David Lecha ha retallat les diferències pels visitants (3-1), però Pol Martínez des de la directa ha liquidat l’enfrontament (4-1). Ja en els darrers segons, Jordi Martínez ha fet el segon pel conjunt d’Alexis Castro (4-2).

Dissabte, a Vilanova

Amb la victòria, el Reus B està a un triomf d’ascendir a l’OK Lliga Plata. Si els roigs-i-negres guanyen dissabte vinent a les Casernes, seran equip de la segona categoria de l’hoquei estatal. Si perden, l’endemà tercer i definitiu partit al Palau d’Esports (ambdós matxs, en directe per Canal Reus). El primer duel entre reusencs i vilanovins ja es pot recuperar a La Xarxa +.