El Reus es classifica per a la primera final de la temporada

per: Joel Gomis Cos

Els de Jordi Garcia, encertats, superen el Noia als penals (4-4 al final del partit i 3-0 des de la pena màxima) i es classifica per a la final de la Supercopa.

Reus Deportiu

Primera part impecable del Reus Deportiu. Els roigs-i-negres han saltat al parquet de Riazor amb un objectiu clar: jugar la final de la Supercopa. Al primer minut, els roigs-i-negres han sorprès al Noia amb una diana llunyana de Marc Julià (0-1). Precisament, els xuts des de la distància han estat clau pels ganxets: Arnau Canal ha fet el segon al minut set (0-2).

El Noia, liderat per Jordi Bargalló, ha reduït distàncies amb un gol del veterà jugador (1-2). Abans del descans, novament amb un xut, els roigs-i-negres han fet el tercer mitjançant Ferran Giménez (1-3).

Empat local

Els de Carlos Cortijo, que han jugat com a locals, han reduït el desavantatge de dos gols en el marcador: Bargalló amb un doblet ha situat l’empat (3-3). Maxi Oruste ha tornat a situar els ganxets per davant a sis minuts pel final (3-4), però en el darrer sospir, i amb els de l’Anoia sense porter, Ivan Morales ha enviat el partit a la pròrroga (4-4).

Imperial Càndid Ballart

Sense gols al temps extra, el partit s’ha decidit en la tanda de penals. Els de Jordi Garcia han anat per la via ràpida i s’han classificat per a la final, gràcies als gols de Martí Casas, Maxi Oruste i Joan Salvat. Menció especial per Càndid Ballart, qui ha aturat les tres penes màximes del Noia.

Amb poc temps per descansar, el Reus jugarà la final de la Supercopa aquest diumenge al matí (11:30 h) contra el Barça o el Liceo.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña