Sense opcions a la Lliga Catalana (2-6)

per: Redacció

El Reus Deportiu ha caigut de manera contundent contra l’Igualada, en un duel on els visitants han estat els principals dominadors.

Reus Deportiu

Derrota sense pal·liatius del Reus Deportiu en l’últim partit de la fase de grups de la Lliga Catalana. Els de Jordi Garcia necessitaven guanyar per dos gols de diferència a l’Igualada per jugar la fase final del torneig, però els visitants han posat la directa en els primers minuts i han fet gairebé impossible la gesta reusenca. Només posar-se la bola en joc, Guillem Manzano ha fet el primer (0-1), i al cap de cinc minuts de partit Roger Bars ha ampliat les diferències (0-2). El veterà Edu Fernández des de la directa ha furgat encara més en la ferida amb el tercer (0-3).

El Reus es desperta

Amb aquest resultat, els locals han reaccionat i Joan Salvat ha estrenat la casella de gols dels ganxets (1-3). Poc després, Maxi Oruste ha fet el segon i semblava que el partit hagués d’agafar una altra dinàmica (2-3), però els visitants no han deixat escapar la possibilitat de jugar la final a quatre de la Lliga Catalana i han liquidat l’enfrontament amb tres gols més: Edu Fernández, Joel Roma i Tety Vives (2-6).

Derrota dolorosa en un partit on el Reus ha tingut les baixes dels mundialistes Càndid Ballart, Martí Casas i Diego Rojas i de l’absència de Guillem Jansà per lesió. Ara, el Reus té dues setmanes per preparar la Supercopa que es jugarà a la Corunya el primer cap de setmana d’octubre.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña