Últimes notícies:

Amb el repte de continuar sent les millors del món

Ja ha arrancat el Premier Padel, el nou circuit principal del pàdel mundial, i la reusenca Ari Sánchez i Paula Josemaría defensaran la primera posició del rànquing mundial.

El Premier Padel ja ha arrancat. El nou circuit principal d’aquest esport ha començat el 2024 amb el Riyadh P1 a l’Aràbia Saudí. Un torneig on les principals favorites per emportar-se el títol són la reusenca Ari Sánchez i Paula Josemaría. El tàndem català-extremeny encara l’any amb el repte majúscul i ambiciós de continuar sent les números u del món, una fita que van assolir després d’un 2023 excepcional amb catorze títols (tretze al World Padel Tour i un al Premier Padel).

Més d’una vintena de tornejos

La temporada serà intensa: fins a vint-i-cinc tornejos en divuit països i un Tour Final que es jugarà a Barcelona al desembre. A Catalunya es posarà punt final a un any en què Ari Sánchez i Paula Josemaría somien en tornar a ser les números u del món.

Debut amb victòria

No hi ha hagut sorpreses, i Ari Sánchez i Paula Josemaría s’han imposat a Marta Talavan i Núria Rodríguez (7-5 i 6-1) en els setzens de final del torneig de Riyadh. El primer set ha estat competit i s’ha allargat fins a l’hora de durada; mentre que el segon set ha estat resolt en poc menys de 25 minuts. Aquest dimecres, torn pels vuitens de final

FOTOGRAFIA: Premier Padel

AGENDA

RELACIONATS