Últimes notícies:

El pàdel adaptat es promociona a Reus

El Global Pàdel de Reus ha acollit el primer open nacional de pàdel en cadira de rodes de la demarcació. Els guanyadors han estat Cristopher Triviño i Javier Navarro del club Family Sports Center de València.

Des de divendres i fins diumenge, 17 parelles de jugadors de pàdel en cadira de rodes han participat en l’open nacional que s’ha disputat al Global Pàdel de Reus, el primer torneig estatal que se celebra a la demarcació. El promotor de la iniciativa, i propietari de Global Pàdel, juntament amb el suport de la federació i els patrocinadors, han fet possible que el torneig s’hagi disputat a les instal·lacions de Reus, fet que dona a conèixer aquest esport adaptat a un entorn més ampli.

Els jugadors han vingut de diferents punts de l’Estat, però aquesta vegada els que són de la zona han pogut gaudir dels avantatges que suposa jugar prop de casa o al mateix club on entrenen.

El primer, però no l’últim

Des de Global Pàdel Reus estan contents d’haver pogut fer un pas més en la promoció del pàdel en cadira de rodes. Fins ara havien acollit tornejos de la lliga catalana, però no en l’àmbit estatal, i esperen que aquest open nacional hagi arribat per quedar-se.

AGENDA

RELACIONATS