Últimes notícies:

Cambrils es converteix en la capital del ball esportiu per Setmana Santa

per: Laura Roig

El Pavelló Municipal d’Esports de Cambrils acull fins diumenge, i des de fa cinc anys, la competició Dance Sport Open, un dels esdeveniments més destacats d’aquesta disciplina del sud d’Europa.

Més de 2.500 esportistes de ball han competit des de dijous i fins diumenge a la Dance Sport Open, un esdeveniment que fa 5 anys que se celebra, però que és, des que en fa dos, que té tot el suport de la Federació Espanyola de Ball Esportiu, i que s’ha consolidat com una de les competicions més destacades del sud d’Europa i una de les millors en l’àmbit mundial.

A més de les competicions europees sub 21 i sènior 2, i de les estatals, com el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques i Campionat d’Espanya de 10 Balls Single, la novetat d’enguany és que ha acollit el Primer Campionat del Món de Dansa Coreogràfica. Entre els participants hi ha hagut representants de més de 30 països.  

Diverses hores d’entrenament diari 

El director de la competició Cambrils Dance Sport Open, David Carrillo, afirma que, tot i que hi ha qui té més facilitat a l’hora d’aprendre aquesta disciplina, qualsevol persona pot assolir bons nivells si hi posa molt d’esforç i dedicació, i de fet, els qui han competit aquests dies a Cambrils han dedicat moltíssimes hores de la seva vida a aquesta disciplina.

AGENDA

RELACIONATS