Últimes notícies:

El Meeting Special Olympics Reus, del 17 al 20 d’octubre

per: Redacció

La capital del Baix Camp viurà una tercera cita amb els Special Olympics, després dels Jocs del 1996 i del 2016.

Special Olympics Espanya i l’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Salut i Esports i Reus Esport i Lleure, organitzen del 17 al 20 d’octubre el primer Meeting Special Olympics a la ciutat de Reus. Es tracta d’una trobada competitiva que impulsa l’organització internacional Special Olympics i que reunirà a unes 450 persones esportistes amb discapacitat intel·lectual procedents de vuit països d’Europa i de quinze comunitats autònomes de l’Estat.

Vuit esports i cinc instal·lacions

Els esports que es disputaran són vuit, quatre en format competitiu: bàsquet, pàdel, natació, futbol i petanca; i tres en formati d’exhibició: floorball, proves motrius i Young Athletes. Així mateix, les instal·lacions reusenques que les acolliran són el Pavelló Olímpic Municipal, el polilleuger Joan Rebull, el camp de futbol La Pastoreta, el Club Tenis Reus Monterols i el Reus Deportiu.

Amb aquest Meeting, Special Olympics tornarà per tercera vegada a la ciutat de Reus després de l’enorme èxit dels Jocs Nacionals Reus 2016, que juntament amb els Jocs Special Olympics de 1996 han estat els esdeveniments esportius per a persones amb discapacitat intel·lectual més importants que ha acollit la província.

Special Olympics té l’objectiu de mostrar al món l’esport desenvolupat per persones amb capacitats especials, treballar la importància i els beneficis de l’esport per a les persones amb discapacitat intel·lectual en unes jornades en què es posa de manifest valors com l’esforç, la superació, companyonia i molta emoció. L’esdeveniment comptarà amb la participació de tots els clubs d’esport adaptat de la província, amb un paper especial dels clubs reusencs Alba i Bellissens.

Els voluntaris

L’organització dels Special Olympics Meeting fa una crida per trobar unes 120 persones voluntàries que vulguin col·laborar amb l’organització de l’esdeveniment. Per tal de fer-se voluntari s’ha habilitat un formulari aquí, on s’especifica les necessitats i possibilitats de participació com voluntari.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS