Últimes notícies:

El Reus Pro Pàdel, en procés de redefinició

Després de dues edicions, enguany el torneig no s’ha disputat, perquè des de l’Ajuntament s’està treballant en la modificació del projecte.

Entre el febrer i el març del 2022 i del 2023, Reus es va convertir en l’epicentre mundial del pàdel gràcies al World Padel Tour. I també per la creació del Reus Pro Pàdel, un torneig que es va disputar en diferents clubs i centres de pàdel de la ciutat per escalfar l’ambient abans del WPT. A hores d’ara, però, no està previst que la capital del Baix Camp torni a acollir un gran esdeveniment relacionat amb aquest esport. Una situació que ha obligat el govern a redefinir el torneig, tal com ha explicat el regidor de Salut i Esports Enrique Martín al Cercle Central de Canal Reus.

El regidor també ha parlat d’algunes propostes del Pla d’Acció Municipal 2023-2027 com “l’estudi de la construcció d’una zona d’aigües i d’activitat física“, és a dir, el Centre Aquàtic i de Fitness que no va tirar endavant en l’anterior mandat; i també ha confirmat que sense pressupostos de la Generalitat aprovats i amb la convocatòria d’eleccions, el projecte del pavelló del Molinet no pot avançar

Recupera l’entrevista

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS