Últimes notícies:

La Costa Daurada es queda sense el Mundial de Ral·lis

El Campionat del Món de Ral·lis no tornarà al Camp. Així ho ha explicat la Federació Internacional d’Automobilisme, que ha anunciat que el certamen torna a l’Estat dos anys després, però a les Illes Canàries.

El Ral·li Catalunya Costa Daurada, que passava per diversos punts del Camp i que tenia Salou com a principal epicentre, es queda sense la possibilitat de tornar al campionat del món, d’on va formar part per última vegada el 2022. Una situació que arriba després que la FIA anunciés aquesta mateixa setmana que el Mundial torna en territori estatal, i més concretament, a les Illes Canàries pels pròxims 2025 i 2026. Una decisió, però, que encara ha d’aprovar el Consell Mundial del Motor.

D’aquesta manera, el francès Sebastian Ogier, vuit vegades campió del món, continuarà sent l’últim guanyador del Ral·li Catalunya Costa Daurada del Mundial de Ral·lis. Tot i aquesta decisió de la FIA, enguany la cursa celebrarà la 59a edició formant part del Campionat d’Espanya de Ral·lis i també serà una prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis. Un certamen que es disputarà el 19 i 20 d’octubre del 2024 i que tindrà un format íntegre sobre pistes de terra.

AGENDA

RELACIONATS