Últimes notícies:

La Cursa de les Dones posa a disposició 300 dorsals més

Per a tots aquells i aquelles que no puguin participar en la cursa, però vulguin deixar la seva aportació a la causa, s’habilitarà un any més el dorsal 0.

Aquest matí s’ha presentat la 12a edició de la Cursa de les Dones de Reus, que enguany tindrà lloc el 5 de maig. La cursa, que ja ha esgotat els 2500 dorsals inicials, posa a disposició a partir de les 12 h d’avui, 11 d’abril, 300 dorsals més. En el decurs de la presentació s’ha mostrat la samarreta d’enguany, amb el color rosa com a protagonista com és habitual.

La Cursa de les Dones és una de les activitats esportives i solidàries més multitudinàries a la ciutat de Reus. Com en els darrers anys, tindrà sortida i arribada a la plaça de La Llibertat i la distància a córrer serà de 5 km per l’habitual circuit de les edicions anteriors.

La recaptació anirà íntegrament destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, una entitat sense ànim de lucre arrelada al territori des de fa 30 anys, i al Servei d’Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. L’objectiu és donar suport als malalts oncològics i als seus familiars, afavorir l’educació en qüestions relatives al càncer i fomentar el voluntariat, entre altres.

Per a tots aquells i aquelles que no puguin participar en la cursa, però vulguin deixar la seva aportació a la causa, s’habilitarà un any més el dorsal 0.

Inscripcions i dorsal 0

Les inscripcions i aportacions al dorsal 0 es poden fer a través d’aquest enllaç. El preu és de 12 € per participant, i dona dret a la participació, dorsal personalitzat, samarreta tècnica, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material per a totes les participants, assegurança, cronometratge amb xip, premis per les guanyadores i animació de la cursa.

Recollida de dorsals

Els dorsals es podran passar a recollir pel polilleuger Alberich i Casas el divendres 3 de maig i el dissabte dia 4 de maig, en horari de 10 h a 20 h ininterrompudament. No es podran recollir el mateix dia de la cursa.

A causa de la bona rebuda que va tenir l’any passat, a l’hora de fer la recollida del dorsal es podrà deixar la signatura a la lona commemorativa de la cursa.

Activitats complementàries

Com cada any també s’ha organitzat la cursa infantil a les 10:00 h. Hi podran participar nens i nenes dels 4 fins als 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes, amb donatiu i samarreta opcionals.

Prèviament a la sortida es farà un escalfament per a totes les participants, a la mateixa plaça.

AGENDA

RELACIONATS