Últimes notícies:

La cursa dels ‘4 Termes’ reuneix 1200 participants

En el desè aniversari de la prova esportiva, que ofereix 4 modalitats, ha inclòs excepcionalment una marató. A més, la trail ha esdevingut la prova única del Campionat de Catalunya per Entitats.

A diferència dels anys anteriors, la trail ha estat una cursa lineal, amb sortida de Pratdip i arribada a Mont-roig del Camp, i és que a causa de la nidificació d’una àliga cuabarrada a la zona, s’ha restringit el pas per la Muntanya Blanca i el Molló dels 4 Termes. Aquesta cursa, que ha estat la prova del Campionat de Catalunya per Entitats, ha tingut un recorregut de 22 quilòmetres i mig de distància i mil cent metres de desnivell positiu acumulat. En total hi han participat uns 300 atletes.

Excepcionalment s’ha fet una marató

Amb motiu del desè aniversari, també s’ha dut a terme una marató, de 41 quilòmetres de distància i dos mil cent metres de desnivell positiu acumulat. En aquesta modalitat s’hi han inscrit 160 corredors, i el més ràpid ha estat Gilles Roux, que ha completat el recorregut amb poc més de 4 hores. Els tres següents classificats han necessitat gairebé mitja hora més per arribar a la meta.

La cursa en xifres: 1200 participants i 200 voluntaris

La prova esportiva també ha comptat amb una cursa exprés, de 12 quilòmetres i mig de recorregut i uns 300 participants, i una caminada no competitiva, on hi han participat unes 430 persones. Tot plegat ha estat possible gràcies al treball previ d’un equip de persones del Club Esportiu L’Areny, que fa mesos que s’hi dedica, i a uns 200 voluntaris que han col·laborat amb l’organització.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS